CleanArt

clean art web

Soluții personalizate de curățenie pentru toate nevoile tale!

Oferim servicii profesionale de curățenie, adaptate specific cerințelor și preferințelor tale. Cu atenție la detalii și utilizarea echipamentelor și produselor de înaltă calitate, te invităm să experimentezi servicii de curățenie de excepție, care îți vor depăși așteptările.

Curățenie spații comerciale

Orice suprafață din locuințe, birou sau spațiu comercial este tratată cu maximă seriozitate. Avem echipamentele necesare de a curața atât suprafețe clasice (parchet, gresie, piatră, mozaic sau marmură), cât și cele mai pretențioase (corpuri iluminat, becuri, mobilă, geamuri, rosturi geam, plinte, mobilă lemn masiv, baterii sanitare, etc).

Curățare și igienizare tapițerii

Servicii profesionale de spălare mochete, canapele, scaune, în Suceava și județele învecinate, indiferent de dimensiune sau suprafață. Procedeul de spălare se realizează prin metoda injecție – extracție, astfel, pe lângă o curațare foarte bună, se realizează și o igienizare a acestuia. Avantajele acestui procedeu sunt: timpul redus, costurile reduse și detergenții profesionali care față de cei clasici au și multe beneficii pentru textile.

Curățare și întreținere pavaje, beton amprentat și terase

Prestăm servicii de curățare pavaje, beton amprentat, terase, fațade clădiri, cu echipamente profesionale cu apă și presiune. Aparatele de spălat pătrund cu ușurință în locurile mai puțin accesibile, fără să stropească și oferă strălucire și rezultate optime.

Curățenie după constructor

Efectuăm servicii de curățenie după constructor pentru orice spațiu și pentru orice grad de murdarie. Echipa noastră are echipamentele necesare de a curața toate suprafețele murdare lăsate de constructori și de a le reda un aspect impecabil, nou și curat.

Curățare ferestre și fațade

Sistem innovator de purificare a apei. Curăţenie faţade, cu suprafeţe vitrate, alucobond, spaţii canturi sau intrânduri create de structura clădirii, care acumulează reziduuri. -spălarea geamurilor la sol sau la înălţime - curăţarea, întreţinerea şi conservarea fațadelor rezidențiale sau comerciale din sticlă; - curăţarea de ecrane, praguri, cadre, lambriuri şi copertine; - curăţarea accesoriilor ferestrelor (rame, pervazuri, armături, glafuri, elemente de tâmplărie); - curăţarea suprafeţelor din sticlă sau vitraliu.

Curățare panouri fotovoltaice

Cu cât panourile fotovoltaice sunt mai curate, cantitatea de energie produsă este mai mare. Spălarea trebuie făcută conform studiilor de minim 2 ori pe an, în mod profesionist, cu apă tratată pentru a nu deteriora panourile. Menționăm că ploaia nu este suficientă pentru a menține panourile fotovoltaice curate. Oferim servicii de mentenanță și spălare a panourilor fotovoltaice pentru orice tip de parc fotovoltaic cu echipe și utilaje profesionale, special concepute pentru acest segment de piață.

Curățare mecanizată pardoseli

Curățenia pardoselilor rezistente la apă se realizează cu echipamente mecanizate speciale pe care le avem în dotare. Am căutat echipamente de cea mai bună calitate, fiabile, care îți vor transforma spațiul într-un adevărat sanctuar al curățeniei. Va fi o plăcere să îți vezi reflexia în marmura de pe scări.

Curățenie tapițerii auto/autorulote

Servicii profesionale de spălat interioare autoturisme și autorulote indiferent de dimensiune sau suprafață. Procedeul de spălare se realizează prin metoda injecție – extracție, astfel, pe lângă o curațare foarte bună, se realizează și o igienizare a acestora.

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Fiecare client este unic, iar serviciile noastre de curățenie sunt adaptate individual. Completează formularul de solicitare a unei oferte personalizate și vom dezvolta un plan de curățenie care să se potrivească exact nevoilor tale. Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi!

0 +
Case/Birouri curățate
0 +
Canapele curățate
0 +
Scaune curățate
0 +
Mp mochetă curățată