CleanArt

clean art web

Despre noi

Colaboreaza cu noi și scapi de stresul acestei activitati obositoare castigand timp pentru tine și afacerea ta.

Povestea Clean Art Suceava a început în 2016. Dar, așa ca în povești, am crescut în câțiva ani câți alții în 10 pentru că am descoperit o nevoie a oamenilor activi, cărora le mai rămâne puțin timp pentru curățenie în detaliu a spațiilor în care desfășoară diferite activități.

În plus, achiziționarea de aparate profesionale în cadrul acestei firme de curățenie ne recomandă ca pe un partener de încredere în curățat tapițerii și mochete, curățenie birouri și spații comerciale, curățarea geamurilor și a fațadelor, curățenie după constructor. Mai bine zis, curățenie în 2 pași în detaliu acolo unde este nevoie.

Echipa noastra este formata din persoane instruite in domeniul curateniei, astfel ca toate activitatile vor fi intreprinse de specialisti care lucreaza rapid si eficient. Apelează cu incredere de fiecare data cand vrei o casa ori un birou in care sa te simti cu adevarat bine!

Vrem sa fim și in trend cu echipamentele dar și ECO friendly, de aceea suntem atenți când achizitionam echipamentele si produsele noastre. Experiența acumulata ne face sa fim experți in folosirea soluțiilor de curățare si igienizare, aceștea nu afecteaza materialele, ci ofera doar o curatare in profunzime de calitate, in plus timpul de uscare este minim.

Pentru ca vrem sa oferim servicii excelente suntem specializați doar de aceste activitati:
◦ Curățenie după constructor
◦ Spălat mecanizat pardoseli/hale industriale
◦ Curățat canapele/ mochete/tapițerii, etc
◦ Curățat pavaje/ fațade clădiri
◦ Spălat geamuri/fațade sticla
◦ Curățenie de întreținere persoane juridice.

Clienții noștri

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Echipa Clean Art vine în ajutorul tău, oriunde te-ai afla!

0 +
Case/Birouri curățate
0 +
Canapele curățate
0 +
Scaune curățate
0 +
Mp mochetă curățată