CleanArt

clean art web

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare la 17 octombrie 2022
Data intrării în vigoare 17-Oct-2022

Această politică de confidențialitate descrie politicile CLEAN ART TEAM S.R.L., MOARA NICA, Str. STR. UNIVERSITATII, Nr. 100H, județ SUCEAVA, Suceava 727377, România, email: office@cleanartsuceava.ro, telefon: (1): +4074035357924 cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru ( https://www.cleanartsuceava.ro ). („Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.
Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără a vă anunța în prealabil și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data la care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această dată va constitui acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

Informații pe care le colectăm:
Vom colecta și procesa următoarele informații personale despre dvs:

Nume
E-mail
Telefon mobil

Cum folosim informațiile dumneavoastră:
Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

Marketing/ Promoțional
Asistență
Publicitate direcționată
Protecția site-ului
Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. numai după ce primim consimțământul dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care acordăm consimțământul, cu excepția cazului în care suntem obligați să facem altfel prin lege.

Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:
Nu vom transfera informațiile dvs. personale către nicio terță parte fără a vă solicita consimțământul, cu excepția unor circumstanțe limitate, așa cum este descris mai jos:

Serviciul de publicitate
Agenții de marketing
Analize
Colectarea și prelucrarea datelor
Solicităm acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.
De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legile, regulamentele, ordinele judecătorești sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a aplica acordurile încheiate cu noi, inclusiv prezenta Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la reclamațiile conform cărora utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă drepturile terților. În cazul în care Serviciul sau compania noastră fuzionează sau este achiziționată de o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre bunurile care sunt transferate noului proprietar.

Păstrarea informațiilor dumneavoastră:
Vom păstra informațiile dvs. personale la noi timp de 90 de zile până la 2 ani după ce utilizatorii își închid conturile sau atât timp cât avem nevoie de ele pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, așa cum este detaliat în această politică de confidențialitate. Este posibil să avem nevoie să păstrăm anumite informații pentru perioade mai lungi, cum ar fi păstrarea înregistrărilor / raportarea în conformitate cu legislația aplicabilă sau din alte motive legitime, cum ar fi aplicarea drepturilor legale, prevenirea fraudei etc. Informațiile anonime reziduale și informațiile agregate, dintre care niciuna nu vă identifică (direct sau indirect), pot fi stocate pe termen nelimitat.

Drepturile dumneavoastră:
În funcție de legea care se aplică, puteți avea dreptul de a accesa și de a rectifica sau șterge datele dvs. cu caracter personal sau de a primi o copie a datelor dvs. cu caracter personal, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (port) informațiile dvs. cu caracter personal către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru prelucrarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și alte drepturi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la adresa office@cleanartsuceava.ro. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.
Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o realizăm în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa office@cleanartsuceava.ro.
Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale solicitate sau dacă ne retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

Cookie-uri etc.
Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Securitate:
Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta o securitate absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care ni le transmiteți, iar dumneavoastră o faceți pe propriul dvs. risc.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor pe care le aveți la dispoziția noastră, puteți trimite un e-mail la adresa Ofițerul nostru de reclamații: CLEAN ART TEAM S.R.L., MOARA NICA, Str. STR. UNIVERSITATII, Nr. 100H, județ SUCEAVA, email: office@cleanartsuceava.ro. Ne vom ocupa de preocupările dumneavoastră în conformitate cu legislația în vigoare.