Curatare mochete , canapele, fotolii


Pentru curatarea canapelei, saltelei si a fotoliilor, intotdeauna este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie. De ce? Motive sunt suficiente si ti le vom prezenta pe scurt in randurile urmatoare:

  • in primul rand, o curatare in profunzime a tapiteriei niciodata nu se poate realiza fara un echipament profesional adecvat;
  • in al doilea rand, canapelele, salteaua si fotoliile sunt o sursa inepuizabila de praf si impuritati. Chiar vrei sa imprastii toate aceste reziduuri in aerul din locuinta sau din birou si sa declansezi afectiuni respiratorii complicate?
  • in al treilea rand, apa pe care o folosesti pentru spalare canapele, saltele si fotolii ramane impregnata in tesatura si poate duce la aparitia mirosului neplacut sau, mai grav, la formarea mucegaiului – un real pericol pentru sanatatea tuturor.

Servicii profesionale de spalat mochete si covoare in Suceava si Botosani, indiferent de dimensiune sau suprafata. Procedeul de spalare se realizeaza prin injectie – extractie, astfel, pe langa o curatare foarte buna, se realizeaza si o igienizare a acestuia.  Avantajele acestui procedeu sunt timpul redus, costurile reduse si detergentii profesionali care fata de cei clasici au si multe beneficii pentru textile.Curatarea se face in locatia dumneavoastra.Folosim detergenti industriali cu uscare rapida. Practicam preturi competitive si atractive.

Pretul este stabilit in functie de suprafata de curatat.

Aici gasesti si servicii de curatenie dupa constructor

Aici gasesti si servicii de curatenie mochete si canapele

Aici gasesti si servicii de curatenie pentru autorulote

Aici gasesti preturi pentru servicii de curatenie dupa constructor, curatenie auto si autorulote si servicii de curatenie prin metoda de injectie- extractie

Nu ezita! Contacteaza-ne acum!